kryptovaluta

Kjøpe Kryptovaluta

Kryptovaluta er kult. Krypto har blitt en trend som mange kaster seg over. Flere og flere ønsker å være med på en ny teknologisk revolusjon. Krypto er akkurat dette, en måte å overføre verdier mellom personer, skape nye økosystemer, samle inn penger til bedrifter eller på andre måter bruke en teknologi for å uttrykke et behov. Selve konseptet kryptovaluta begynte å ta form på 1990 tallet med noen vage ideer. Det var først med Bitcoin at kryptovaluta tok form for første gang i praksis. På 1990 tallet var disse ideene noe som fløt rundt i kryptografikulturene og cypherpunkkulturene rundt omkring i verden. Siden Bitcoin kom på banen og brukte litt tid på å sette seg har verdien på Bitcoin skutt i været. I kjølevannet av Bitcoin har det grodd frem mange tusen kryptovaluta. Det er Bitcoin som har gjort dette mulig.

Internettfenomen

Kryptovaluta er et internettfenomen noe grunnet at kryptovaluta er digitale valutaer. Selve begrepet digitale valutaer er et større begrep som omfavner kryptovalutaer, men også andre valutaer som er digitale, men ikke kryptovalutaer. Kryptovalutaer er valutaer basert på kryptografi. Selve poenget med kryptovaluta er å bruke kryptografi for å gjøre kommunikasjonen i valutaen og mellom valutaen og partene sikre.

Det er viktig å huske på at digitale valutaer generelt er sentraliserte valutaer, mens flertallet av kryptovalutaer er desentraliserte. Når du tar i bruk digitale valutaer kreves det at du identifiserer deg ved å laste opp et bilde eller på annen måte gjøre deg til kjenne. I kryptoverden er identitet skjult. Man kan spore identiteten til de fleste brukerne, men folk som handler med hverandre kan ikke vite hvem hverandre er.

Dersom du skal kjøpe bitcoin anbefaler vi deg å bruke nettsider som er kjent i markedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *